7 Ekim 2014 Salı

Stupid !!

Bazen çok fazla iyi niyetli olabiliyorum . Hemen kendini övmek gibi algılamayın zira ; hiç de iyi bir şey değil hani şu aptallıkla arasında ince çizgi olan iyi niyet seviyesinden bahsediyorum.Fena bi şey yaniii ..

Kendime kızıyorum sonra , içim doluyor doluyor çekiyorum uzatıyorum , oraya buraya koyuyorum düşünüyorum .. bu arada insanlar arkamdan bu da salak haaa diye konuşuyorlar biliyorum ! birine bahsini açtığım bir konunun bir detayını başkasından duyuveriyorum ..

 farkına varmıyor ( ne kadar detaycı olduğumu bilmiyorlar tabi )  , ağzını tutmamış sadece onunla paylaştığım bir şeyi hemde tüm detayıyla anlatıvermiş diğerine.. haberim olmadığını düşünerek canım yaa çok tatlısınnn vs. vs. arkadaşlık ediyor benimle ..

Dönüp tekrar kendime kızıyorum bu kadar aptal olma ! bi kere de önceden gör şu insanları !! bi kere yaaa ..sonra diyorum ki ; anlamamış gibi yapmış olmam onların da aptal olduğu gerçeğini değiştirmez aslında ..
Evi komple temizliyorum geçiyor sonra ... :S


Öyle İşte ... 

13 yorum:

Lady dedi ki...

O cizgide dolandigim o kadar cok zaman oluyor ki. Ama bu hep sevdigin biri olunca tam anlamiyla guvrnmenden kaynaklaniyor bence :)

Butterfly'ınız dedi ki...

Lady Witch => ya sorma , yeni tanıdıklarımı da çözemiyorum işte çoğu zaman stupit ! gerçi bazen buradaki gibi hissetsem bile artık önemsemiyor muyum ? yok canıım filan mı diyorum neyse ... hep geliyo başıma işte :)

Persephone dedi ki...

İnsanları hep kendimiz gibi zannetmekten kaynaklanıyor bunlar... Ama temizlik yapmak her derde deva;) Geçmiş bayramın kutlu olsun... Sevgiler...

Butterfly'ınız dedi ki...

Persephone => çok haklısın .. şu yaşıma geldimmm hala öğrenemedim o yüzden de aptallığımın sonu gelmiyor.. Seninde kutlu olsun canım :*

safransarı dedi ki...

" Evi komple temizliyorum geçiyor sonra ... :S "
sanırım çaresizliğin en naif resmi
ben güldüm bu cümleden sonra :)

Butterfly'ınız dedi ki...

Safransarı = > hihi teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Ben de bazen kendimi aynen böyle hissediyorum.Ve kendime bile bunu itiraf edemiyorum çoğu zaman :(
Benimki temizlik yapınca bile geçmiyo.

Butterfly'ınız dedi ki...

4.Tekil = > :) geçmediği de olmuyor değil tabii ehe ..

narkoz dedi ki...

sen hep iyi niyetli olmalısın :)

ama temizlik şart :)

Butterfly'ınız dedi ki...

Narkoz => Abi ömrümü yedi bitirdi zaten bu temizlik olayı :))

safransarı dedi ki...

ne temizlik amaa, bitiremedin bir türlü (:

Butterfly'ınız dedi ki...

Safransarı => niye yau .. :) neden öyle dedin şimdi :P

Moira M dedi ki...

off ne güzell anlatmışsın ya. öyle anlar oluyor işte, ne büyük salaklık yaptığımızı anladığımız, neden ana kapılıp fazla konuştum ki dedğimiz... ahh ah, bir de öğrensek tekrarlamamayı.