4 Nisan 2014 Cuma

Ben Bizi Anlıyorum da Bazen Anlam Veremiyorum

Cidden ;

Hani şu sadece 4 ay çalışabildiğim iş yerimden bir kaç gözlem aktarmak istiyorum izninizle, şirketin 2 ortağı vardı biri kadındı.47 yaşında hoş,bakımlı,böyle ne biliyim uzun boylu iş hayatında başarılı olmuş ama son yıllarında biraz tökezlemiş.Ağabeyinin anlattığı kadarıyla biliyorum ; 1 yıldır filan kocasıyla yatağını ayırmış, adam hiç çalışmamış onca sene , klasik çocuklarım için sürer gider mod evliliği olan bir kadın..

Ortağı olan gereksiz kişilik ; ki bunu anladı ve 3/5 ayda ortaklığını bozdu.. Hayatımda gördüğüm ennn ağzı pis adam, sonradan görme ,ben bu işin ustasıyım havalarında , ne biliyim nasıl anlatsam berbat bi tip..Tüm çalışanlar görmüş bu kadın görememiş..

Neden biliyor musunuz ?

İnanılmaz iltifatlar edip , sürekli kadına komplimanlar yapıyordu.İnsan şaşıp kalıyor , bu kadar aklı başında bir kadın nasıl olur da tüm işini böyle bir adama emanet eder..üstelik kaç firmayla ortaklık yapmışsa hepsinden olaylı ayrılmış,kendi firmasını batırmış vs. vs..

Aslına bakarsanız şaşırsam da , anlayabiliyorum bir tarafından kadın olarak.Bu kadar hayatını ellerine vermek değil tabi ama , empati kurabiliyorum işte bir şekilde.Biz kadınlar bazen sırf ihtiyaç duyduğumuz sözleri işitmek için kendi kendimize canımızı yakıyoruz.Yalana inandırıyoruz , evlilikle bağlanmışsak hep görmezden gelerek yaşıyoruz,bir yerlerden patlak verecek elbet  kişiliğe göre değişen bir biçimde.Bedeller hep ağır ama bu ülkede ..
Bu hanımın payına düşen gırtlağa kadar borç oldu ... 

Hayır benim niye payıma bir şey düştüyse ? Bende işimden oldum :S Butt şansı işte !! Müthişştirr söyliyimm..


Öyle İşte .. Güzel Bir Gün Olsun :)

4 yorum:

Kar'da düşen penguen dedi ki...

Biz erkekler genelde böyleyizdir, ağzımız bozuktur. Velhasıl bu adamın yaptığı daha da hayvancaymış. İşinden olmana üzüldüm.

Butterfly'ınız dedi ki...

yok yahu bu öyle erkeklerin genelde ağzı bozuktur türünden bir şey değildi .. epey bi fenaydı yani , herşeyde bir hayır vardır yapamazdım ben zaten orada ..

Sonsuz dedi ki...

Daha hayirli olacaktir ins =)

Butterfly'ınız dedi ki...

inşallah Sonsuz :) umarım ..