20 Nisan 2014 Pazar

Hint Kumaşım


Aslına bakarsanız o yok , yani hiç olmadı ...

Neden Hint Kumaşı derim ben ona , nasıl diyeyim böyle kızgınlıkla övme arası bir şey.Nadir olduğundan az bulunur bir erkek olduğundan , belkide sadece hayalimdeki olduğundan...

Nasıl biridir anlatayım size biraz
 O derindir ,çok duygusal , ince fikirli , istisnasız her meseleyi enine boyuna düşünürken ince detaylarda kaybolur (biraz da benim gibi ) bütünü göremediği olur.Huzur doludur sakindir stabil ;  saçma sapan hareketliliği yoktur.Tıpkı hafif güneşli ılık bir günde usul usul hamakta sallanır gibi olursunuz yanında. Bazı kadınlara sıkıcı gelebilir hatta ;  ama bir özelliği var ki her kadın ister yanındaki erkekte olsun  . Güven . Sonsuz güvenebilirsin , ruhunu emanet edebilirsin .İçin sıcacık sıcacık olur ; güven duygusu başını dayadığın göğsünden akar sana doğru  . Zaman öylece dursa bu huzurla kalıversem dersin , hiçbirşey düşünmeden.

Her şeyden biraz bilir ; çok gezen mi bilir ? çok okuyan mı ? derler ya hani .. hem gezer hem çok okur o yüzden insanda saygı uyandıran bir entellektüelliği vardır. Kadınları iyi bilir , ruhunu , hissettiklerini anlamaya çalışır.Zekidir , öyle kolay kandıramazsın kanmışsa seni kırmamak içindir.Çok korkar kırmaktan üzmekten sadece kadınları değil ama herkesi.Adaletlidir herkese hakkını teslim etmek ister , ne bir eksik ne bir fazla . Değişmem diye tutturmaz sen değiş diye diretmez .. kendiliğinden değişirsin / değişir ..
Çocukları sever sonra ; onların saflığından etkilenir.Gözleri dolar.
Kendide çocuk gibidir biraz , küçük şeylerden mutlu olur.Ondan önce kalkıp çay demledin atıştırmalık bir şeyler hazırladın sevinir işte , üşüdü diye uzanırken kanepede üstüne battaniye verdin yanına bir de sen sokulursan bir film açarsan yarı uyur yarı uyanık seyrederken mutlu olur işte , basittir onu mutlu etmek.
Sıkmaz , boğmaz delirmiş kıskançlıkları yoktur.Sever ama kıskanılmayı .Kaba saba değildir.Ne söyleyeceğini nasıl konuşup davranacağını hep önceden düşünür planlar ona göre davranır.Bu yüzden hep ölçülüdür.
Esprilidir hemde , durduk yerde bir şey söyler gülersin..basit bir durum analiziyle nereden çıkardı bu esprili hikayeyi der şaşırırsın ..Modernite budalası olmamış , yaşadığı toplumun değerlerine sırtını dönmemiş kendini yetiştirmiş sağlam duruşu vardır.
Yalnızlığı sever bazen , yağmuru sever . Tek başına kalıp yağmuru dinlesin ister , bırakırsan üstüne varmazsan yağmurun saflığında yıkanmış olarak geri gelir sana . Daha bir sıkı sarılır.
Şekilsel romantizmi sevmez tıpkı benim gibi , spontane gelişir ; o anda öyle bir şey söyler yada yapar ki .. süslü püslü çiçek demetinin , şaşalı hediye paketinin çook ötesine geçer..

Fiziksel özelliklerini (bayanlar ) siz kendi düşüncelerinizde şekillendirin.Benim tek söyleyebileceğim iri yarı  olmadığı ince düzgün bir fiziği vardır. Naif ..

Yok böyle bir erkek değil mi ? Bende onu diyorum işte yok ...


( Ama orada bir yerde beni beklediğini hissediyorum ; söz verdi birlikte balık tutmaya gideceğiz )

                                                                               
                                                                                     Öyle İşte ..






6 yorum:

Talya Talya dedi ki...

Bu kadar güzel bir anlatımı olan bir blog yazısı daha önce hiç okumadım. Cümlelerin vaziyeti açıklayan kelimeleri bir bir yerine oturmuş. Gerçekten müthiş. Tebrik ediyorum sizi....

Butterfly'ınız dedi ki...

ooo çok teşekkür ederim güzel yorum için :) her zaman bekleriz efendim , yanaklarım kızardı ..

Talya Talya dedi ki...

Her zaman uğrarım öyleyse :)Hak edene hakkını vermek gerek, kızarmasın bence :) Seni de beklerim bu arada, garipadam.org ..

Sonsuz dedi ki...

buyum demek abez kaçar değilmi(tebessüm)

Butterfly'ınız dedi ki...

Sonsuz => şşşt çok ayıp :)

Sonsuz dedi ki...

niye ayıp ? =)