3 Haziran 2014 Salı

Nikah & Çocukluğum & Vs


Bu hafta sonu Beykoz Orman Beslemesine gidemedim.Gitmeme sebebim sonradan beni üzdü.
İlkokuldayken uzun böyle belimize kadar saçlarımız vardı ikimizinde , ben anneme o babannesine söyler aynı şekilde ördürürdük saçlarımızı ; ucuna bakkalda satılan içi rafyalı kırmızı tokalardan takardık.Taç kraker mesela her gün bir tane alır okulun bahçesindeki ağacın dibinde 4 ünü ben 4 ünü o yerdik ..Dip dibe yapışık ikiz gibi yaşardık.. heryere beraber gider sabahları uyanır uyanmaz bile birbirimizin kapısında bulurduk kendimizi..erik ağacına tuzlukla çıkardık , incir ağacının ''bizim'' olan dalında oturur bahçeden kopardığımız domateslerin üstünü böyle ısırıp açar parmagımızla tuzu döküp karıştırır karıştırır salça oldu diyerek gülüp içerdik o karışımı ( ıyyy böyle pis ellerle nasıl karıştırırdık o domatesi )  her ikimizinde zor çocukluğu vardı , ben mesela ''ahhh çocukluğumun güzel yılları'' diyebilenlere özenmişimdir hep ...belki de açıklığı kapatıyorduk x ile sıkı sıkı sarılarak..
Facebookda beni eklediğinde uzun uzun konuştuk duygulandık.. zaman geçmiş bizi bir yerlere savurmuş en sonunda İstanbul'da buluşturmuştu hey gidi günler di ..ama Beşiktaşda güzellik uzmanlığı yapıyor , kokoş kokoş tiplerle acayip bir şekilde dünyadan bir haber yaşıyor gibiydi..paylaştığı fotoğraflar , yaşadığı hayat , tavırları  ;  x gitmiş yerine tuhaf bir kadın gelmiş gibiydi .. botoxlu sosyetiklerle çekilmiş kıskananlar çatlasın yorumlarıyla dolu bir garip dünya resmi ...
Nikaha gitmek istedim ilk evliliğinde mutlu olamamıştı , yıllar sonra görüşmek gidip sıkı sıkı sarılmak çocukluğuma dokunmak istedim..
Gittim de ... aynı ortam vardı , botox yüzünden tüm ifadesini kaybetmiş birbirlerinin kıyafetlerini konuşan sahte,soğuk öyle duruşlarının havalı olduğunu sanan saçma sapan insanlar güruhu.. yanlarındaki adamlar huzursuz robot gibi mal mal etrafa bakıyor ,  kadınlar ordan oraya zıp zıp zıplayıp birbirlerinin dedikodusunu yapıyordu.Atmosferdeki sahtelik boğdu beni , oraya ait değildim..zaten x de beni nikah sonrası gittikleri bilmem ne restoranına davet etmedi .. iyi de etti , kırıldım yine de aslında ama ; iyi etti boşver ..
Diyeceğim o ki orman beslemesine gitmediğime pişman oldum , oradaki insanların hepsini topla afedersiniz ama Beykoz daki 1 tane köpek etmezler .. bir ara bağırasım geldi '' aman buraya geleceğime orman beslemesine gitseydim keşke'' diye ..yüzlerine söyleyesim geldi tuttum tabi kendimi ..çocukluğumun güzel neredeyse tek anısı da silindi gitti böylece..

Öyle İşte ..

8 yorum:

Burcu Odacı dedi ki...

Çocuk ruhunu saklayamayanlar için çok üzülüyorum, sahte bir dünyada yalandan yaşıyor onlar. Dediğin gibi keşke orman beslemesine gitseymişsin, hem hayvancıklara faydan dokunurdu hem de kendi maneviyatına...

Butterfly'ınız dedi ki...

Burcu => hem üzüldüm hem kızdım hemde günüm ziyan oldu :( neyse ders olsun bu da değil mi ?

Persephone dedi ki...

Artık bir çok şey sahteleşiyor:( çok acı:( söyleyecek bi milyon lafım var:D Susuyorum:)))Sevgiler...

Butterfly'ınız dedi ki...

Persephone=> 1 milyon mu ? o kadarcık mı :S ..

Sonsuz dedi ki...

Ne yazsam ki, cok buyuk hayal kırıklığı, en iyisi herkes mutlu olduğuyla kalsın diyeyim

Butterfly'ınız dedi ki...

Sonsuz => bilmem belki de ben fazla irdeliyorumdur..herkes mutlu olduğuyla kalsın.evet.

Sonsuz dedi ki...

yoo bence gayet normal irdelemen =) mide bulandırıcı şeye mide bulandırıcı dersin.

Butterfly'ınız dedi ki...

Sonsuz => yani üzülmeye değmez şeklinde yorumlar aldım yakın çevremden sonradan o açıdan dedim ..