11 Ağustos 2014 Pazartesi

Melek Hikayesi 2

Gündemin , siyasetin , savaşların , üzüntülerin iç boğduğu şu günlerde yüzünüze tebessüm kondurmaya geldim ; Holda'yı hatırlarsınız şu yazımdan Bir Küçük Melek Hikayesi .. durumu iyiye gidiyor. Paylaşacağımı söylemiştim :D ... Buyrun önce / sonra fotoğraflarıyla Holda  ...

ÖNCE ...


SONRA ...


Hadi gülümseyin hala güzel bir şeyler olabiliyor .. H.B tedavi masrafını karşıladı , umarım şansı devam eder de bir yuva bulabiliriz , gerçi sokak köpeği olduğu için zor .. Cins olması lazım malum ! 

Öyle İşte ..

Not : 17.08.14 Pazar beslemesinde barınağa bıraktık.. şaşkındı ... :( kimse sahiplenmedi tabii haliyle ..evimde 2 tane var alamadım da .. aklım kaldı , öylece baktım ardından ..
Not 2 : 18.09.2014 geçen hafta sahiplendirildi .Çok çok mutluyuz , bir Öğretmen ailesi sahiplendi.
Sıcacık 2 çocuklu bir ailenin yeni üyesi artık , güzel şeyler oluyor bu hayatta zaman zaman..


6 yorum:

Adsız dedi ki...

15 gün kadar önce gece saat 1, ramazan daha bitmemiş. kapımın önünde bir araba durdu ve bir koliyi çöpün kenarına fırlatıp kaçtı. anladık bir tuhaflık olduğunu, koşturarak indim, kolinin kapağını kaldırdım... yeni doğmuş 3 köpek yavrusu. sonradan öğrendiğim kadarıyla cinsleri arjantin dogo, dövüş için yetiştirilen köpekler.

komşudan bulduğumuz biberonla sabaha kadar besledik, ertesi gün belediye hayvan barınağına götürdük, çünkü evim köpek beslemeye uygun değil ve kedim onlara zarar verebilir.

orada emzirecek uygun anne olmadığından biberonla 2 gün daha besledik ve nihayet bahçesi olan bir tanıdık sahiplendi onları.

ne yapmak gerek bilmiyorum ama bu konuda bir şeyler yapmak gerek.

umarım kalbinin ekmeğini yersin hep.

Butterfly'ınız dedi ki...

Toprak => gittiğim orman beslemesi benzer hikayelerle dolu .. evimde şu anda bir tane İngiliz Setter misafir hatta , sahiplendirebilmek için uğraşıyoruz ama sokak köpeklerinin şansı yok maalesef :(( şekilcilik her yanına işledi dönemin malum .. teşekkürler güzel sözlerin için ayrıca :)

narkoz dedi ki...

ben çok üzülüyorum ama sokak köpeklerine Allah korusun hepsini tek duam :(

Butterfly'ınız dedi ki...

Narkoz => Amin canım Aminn .. :(( dertlerini söyleyemiyolar insan dileniyo çalıyo bi şekilde anlatıyo derdini ama onlar ..

Adsız dedi ki...

ya sokak köpeklerini sahiplenmek bir yana, kendi köpeklerine kötü davranan, kötü koşullarda bakan o kadar çok insan var ki:/

Butterfly'ınız dedi ki...

Alis => yana döne yuva arıyoruz , ilan filan açtık heryere .. klinikte çimenlerde özgür onca ilgi den sonra şaşırdı kaldı kuzucum barınağa bırakılırken yüzü gözümden gitmiyo :((